Opendeurdagen met Outdoor Cooking

16 & 17 maart 2019 

  • Bij aanschaf tijdens de demodagen offreren wij u gratis accessoires ifv het type pizza-oven die u het meest aanspreekt.
  • Ook bij aankoop van een plancha voorzien wij in gratis accessoires, zoals bvb een spatel of een pincet of een stolp.

Wil u nog één of ander authentiek Fermob-meubel aanschaffen in de kleuren PAPRIKA of TURQUOISE ? Dan is het NU het moment. Deze 2 kleuren zijn immers sinds vorig jaar uit het Fermob-assortiment en worden nu uitzonderlijk de 3e week van maart nog eens in productie genomen.

Een decoratieve tuinbank / rustbank in Paprika tegen uw beukenhaag of een hippe Rocking Chair “Luxembourg” in Turquoise voor aan uw kustverblijf of uw bestaande eettafel uitbreiden met bijkomende eetstoelen in Paprika of Turquoise ?

 

 

U kan ze nu nog snel bestellen met een mailtje naar caroline@vandella.be of in 1 van onze showrooms.

Anderzijds kan u uiteraard ook opteren voor 1 van de 2 nieuwe kleuren die Fermob dit jaar introduceert. 

Oker Rood is een kleur met een vurig temperament, maar tegelijk toch braaf. Waardoor ze zich goed leent om te combineren met de andere warme tinten uit het kleurenpallet van Fermob. Het authentieke Oker Rood harmonieert met de tendens tot terugkeer naar de bron en naar de vrijwaring van onze aarde.

Acapulco Blauw

brengt een onvergelijkbare subtiliteit en biedt nieuwe perspectieven aan het Fermob-kleurenpallet.  In combinatie met de andere blauw- en groentinten genereert het zachte harmonieën in uw tuin.

 

Beide nieuwe kleuren zijn nu reeds te bekijken in onze showrooms. Net zoals alle andere kleuren van Fermob zullen zij steeds “life” in onze expositie staan.


Dat de “KAMA”- lounge van EGO Paris de ultieme keuze is voor comfort en onderhoudsvriendelijkheid staat als een paal boven water.

Maar nog méér onderscheiden deze oogstrelende meubelen zich door hun doorgedreven multifunctionaliteit:

  • De kussens van de 3-zitters kan je zo omtoveren tot gebruik als ligzetel
  • De opklapbladen van de salontafels voorzien je van de mogelijkheid om meteen ook te genieten van het aperitief, de tapas en andere tongstrelende gerechtjes

Eind januari nog onder de sneeuw en amper 4 weken later paraat voor de eerste buitenmaaltijd en een gezellige middag op het terras.